Úvod » Archiv sezon » 2017 Podzim

11.kolo Medvědi B vs. Zmaštěný stroje FC 2:6 (1:2)

publikováno 28.11.2017

report od soupeře ;-)

góly: Lubošek 2x

Dnešní mač proti Medvědům B na hřišti Zákostelní měl pro Stroje jeden jediný cíl. Po zajištění postupu v minulém kole zbývala již poslední meta - výhrou si zajistit titul! To se našim borcům povedlo a v legendárním mači zvítězili proti silnému soupeři vysoko 6:2!! TAKŽE MÁME TITUL!

Zápas ale rozhodně nezačal podle našich představ - už po pár minutách jsme nešťastně prohrávali 0:1. Pak ale trenér Nussbauer po poradě s asistenty Adamem a Kosařem dunivým hlasem zavelel: "Vypusťte Kroba." Jirka si jako vždy dělal ze zkušenějších soupeřů tréninkové kužely a dokázal, že je jedním z nejlepších hráčů malého fotbalu v ČR. I když několikrát ztroskotal na skvěle chytajícím brankáři soupeře, dokázali jsme utkání otočit. Rozdílový gól vstřelila dnešní hvězda, Petr Marat, a do kabin se o poločase šlo za stavu 2:1 pro SCZS.

Péťa Marat se poté pasoval na opravdového hrdinu dnešního utkání, a ukázal, že mu utkání pod tlakem vyloženě sedí - krásným volejem pravačkou vstřelil branku na 3:1. Tomu ale bohužel předcházel nešťastný incident - pár minut předtím byl jeden z našich nejlepších střelců, Adam "Patička" Daníček, po hlavičkovém souboji ostře knock-outován zídkou za brankou soupeře, a kvůli zranění zad zbytek utkání sledoval jen z lavičky. Stroje si pak zbytek zápasu zkušeně pohlídaly, a konečné skóre korunoval nesmyslný Krob brankou na 6:2! Kromě výše jmenovaných si ale skvěle vedli také Jimmy, Fanda Štíbr, Mára Starosta a Ondra Kovář. Stejně jako po celý zbytek sezóny si i v dnešním utkání, ve němž šlo o mnoho, udrželi vysoký výkonnostní standart a dovedli SCZS k titulu! Je ale potřeba pochválit i naše defenzivní útočníky - Matěj Fausek odehrál, podobně jako Pepa Chalupa, velmi dobré utkání. David Hlavinka, dnešní kapitán, bohužel ke zklamání našich fanynek branku nevsítil - ale Davide, v 7. lize to už přijde! Péťa Klouček s jedničkou na zádech odchytal velmi dobré utkání - z pozice brankáře si připsal na konto několik povedených robinzonád.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz