Úvod » Archiv sezon » 2017 Jaro

5.kolo Medvědi B vs. Válcovny plechu MS FC 2:1 (2:0)

publikováno 27.04.2017 (aktualizováno 09.08.2017)

Jak to viděl soupeř :-)

Zápas s posledním. S týmem, který ještě v sezoně nevyhrál. Než se utkal s námi... Kdepak, ve střetnutích s posledními se nám dlouhodobě nedaří a dnes se to potvrdilo. Přitom podmínky byly ideální: před výkopem svítilo slunce, ptáci zpívali, nejhezčí počasí z celého dne.
Zpočátku jsme měli více ze hry my, dostávali jsme se do šancí, kopali jsme trestňák poté, co brankář lapil balon mimo vápno, pak nás ale zchladil soupeř. Po vlastním autu jsme přišli o míč, Medvědi se rychle dostali až k naší bráně a od tyče míč napálili do brány. Po dalších pěti minutách se míč v naší síti třepetal znovu: po kombinaci a obejití vyběhnuvšího Pepy byla trefa do prázdné branky pro medvěda Macka lahůdkou, opět to byl on, kdo skóroval. Následně se přidal do hry i opozdilec Matějka a svým typickým zápalem mužstvo rozběhal.
Opravdový tlak jsme si vytvořili až ve druhé půli, zvlášť když Radkovu přízemní ránu před gólmanem dostihl Nikač a nedal mu pražádnou šanci. Vrhli jsme všechno do útoku, dobře jsme napadali a náš rival se držel zuby nehty. Postarší gólman však likvidoval vše, co mu do ruky padlo. A když ne, zachránila ho tyč, jako v případě Honzovy vyražené střely nebo Radkova dobře umístěného polovysokého projektilu v závěru. Kolikrát jsme se ocitli jen centimetry od úspěchu...
Nezužitkovali jsme ani výraznou výškovou převahu, Medvědi byli ale zase o to rychlejší a mrštnější. Nutno také podotknout, že spousta chyb v naší obraně zůstala nepotrestána, takže jsme mohli prohrát i vyšším rozdílem... ačkoliv ve druhé půli už spíš soupeř jen odpaloval míče směrem na naši bránu, z níž se vysouval Pepa, aby nás podpořil v poli. Náš jubilejní 60. zápas na Pražačce tak skončil neslavně. Podruhé v sezoně se byl na nás podívat Dan, ale tentokrát neodešel, tak jsme prohráli.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz