Úvod » Archiv sezon » 2016 Podzim

3.kolo Medvědi B vs. NBND FC 1:4 (0:1)

publikováno 22.09.2016 (aktualizováno 04.03.2017)

Déšť body nepřinesl

Neděle nás přivítala zataženou oblohou, která nevypadala dobře, a vypadalo to, že se brzo rozprší.  Samozřejmě se během zápasu docela slušně rozpršelo. Sešli jsme se celkem ve slušném počtu a to ještě během zápasu dorazil Lukáš.

Soupeř byl pouze 5+1, ale byl výrazně mladší a tak se nezdálo, že by jim to vadilo. My jsme nastoupili jako vždy s taktikou dobře bránit a zkusit vsítit i nějaký ten gól.

Po počátečním oťukávání jsem zjistil, že soupeř je opravdu dobrý a musím hrát na maximum, aby z nás neudělali trhací kalendář. I přesto, že se soupeř zdál lepší tak si vytváříme docela slušné šance na vstřelení branky, ale všechny naše pokusy končí buď mimo, nebo v náruči brankáře. Soupeř se neustále tlačí před Leoše a snaží se vstřelit branku, ale vše je zatím bez ztráty kytičky. Po 20 minutách už nejsme schopni uhlídat náběh obránce soupeře a ten nám dává první gól. Nic není ztraceno a tak se dále snažíme, ale do konce prvního poločasu se už skóre nemění.

O poločase jsme se dohodli, že budeme hrát pořád stejně a zatím nebudeme hru moc otvírat, abychom nedostali rychle nějaký gól a nebylo po zápase.

Do druhého poločasu vtrháváme jako uragán. Lubošek se řítí na soupeřovu branku. Střílí strašnou ránu, která jde aspoň dva metry vedle branky, ale nějak se tam přimotal Bobík, kterého míč trefuje do obou nohou současně a tečovaná střela (nebo spíše odražená) nám přináší vyrovnávací gól.  Jsme nabuzeni, ale dál se nám už tak nedaří jak bychom, si přáli. Nejsme si moc schopni přihrát, ani držet míč na svých kopačkách. Soupeř toho využívá a opět po neuhlídaném náběhu ze zadních pozic dostáváme druhý gól. Nevyužíváme ani toho, že jeden ze soupeřů je řádně otřesen po srážce s Zé Robertem a není schopný moc hrát. Nám se poté zraní Lubošek, který když šel pro míč za lajnu, se vrátil s nataženým svalem (tvrdil sice, že se mu to stalo při hře, ale bůh ví, co za lajnou vyváděl). My jsme se ještě snažili, ale dali jsme už jenom břevno hlavou a to bylo asi tak z naší strany všechno. Soupeř nás dorazil ještě dvěma góly a byl konec.

Musím pochválit všechny, tak špatný fotbal jsme nehráli, ale soupeř byl nad naše síly.

Tak jsme aspoň v hospodě zapili Liborovo narozeniny (čerti tekli proudem). (Kozelka)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery