Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv sezon » 2016 Podzim

1.kolo Levá fuska - Medvědi B 7:1 (2:0)

publikováno 16.09.2016 (aktualizováno 04.03.2017)

Debakl na úvod!

Vážení a milí členové klubu Medvědi, přátelé či sympatizanti – jak je komu libo, vítejte v nové sezoně. Cíl stanovený El Présidentem pro tento podzim je nad slunce jasný – zadržená záchrana!

Hned 1.kolo bylo ovšem předznamenáno ohromnými personálními problémy v našem týmu. Dokonce to chvíli vypadalo, že budeme hrát v poli o jednoho méně a Bobík také proto narychlo koketoval s nějakou posilou, údajně střelcem, ovšem poté se ukázalo, že posile nevyhovuje hrát o víkendech. Na poslední chvíli se ale vše v dobré obrátilo a na běchovický umělý pažit nastoupilo v našich krásných dresech sedm statečných. A to není nadsázka, vzhledem k tomu, že soupeři, kterými byl tým Levá fuska, měli dva hráče na střídání, v klubovém průměru byli nejmíň o 15 let mladší a navíc na place panovalo drtivé vedro přes 30 stupňů. A ještě k tomu jsme neměli ani jeden z našich dvou motorů ofenzivy – Luboška a Richarda, takže, když to shrnu, soupeři pevně drželi v ruce všechny trumfy!

Kupodivu ale Fusekle nebyly takový atletický tým, jak to zpočátku vypadalo, my jsme bránili, ale celkem jsme si i zahráli s balonem a troufám si tvrdit, že hra byla do prvního gólu opticky vyrovnaná. V 19.minutě ovšem jeden ze soupeřů vypálil z dálky a Leošovi míč smolně propadl pod tělem – 0:1! A bohužel rychle na to následoval druhý zásah, kdy jsme sice pokryli útočníky soupeře, ovšem nikoli rozběhnutého obránce z druhé vlny, který se ve spritovém náběhu prohnal středem hřiště a neměl problém zavěsit – 0:2 po 1.poločase!

No a ve 2.půli už se to začalo sypat, fyzické i psychické síly valem ubývaly, a jelikož jsme podnikli celkem dost slibných protiútoků, které nás stály dost sil, ovšem na jejichž konci jsme odevzdali míč soupeřům a pak už se nikdo nechtěl vracet, skóre na kontě Levé fusky utěšeně narůstalo. Góly popisovat nebudu, většinou byly po přečíslení do prázdné brány, ale nakonec jsme jeden takový dali i my, brejk čtyři na jednoho po hrubici v rozehrávce soupeřů se prostě nedal nedat a Bobík naštěstí tu prázdnou bránu ze dvou metrů trefil!

Asi mi nezbývá, než poděkovat všem zúčastněným za statečný výkon. V kantýně jsme se pak shodli na tom, že se s Levou fuskou dalo hrát, a nebýt toho, že se našli tací, kteří si naordinovali pravou středomořskou siestičku a v době zápasu si doma pěkně chrupkali, mohl být výsledek mnohem zajímavější :-D :-D :-D (ZR)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz