Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv sezon » 2016 Jaro

2.kolo Medvědi B – Améby AFC B 6:1 (1:0)

publikováno 30.03.2016 (aktualizováno 18.07.2016)

Povinné body

I když ještě v neděli v poledne nebylo jasné kolik lidí dorazí, nakonec se na zápas dostavilo slušných osm kusů. Soupeřem byl tým Améby, který se proti nám na podzim nesešel a tak jsme netušili, co máme očekávat. Oproti podzimu už tentokrát hráči soupeře našli cestu na umělý pažit, ale ne v dostatečném počtu :-( . To pro nás znamenalo jediné a to povinnou výhru. Na druhou stranu náš tým hru přesile jednoho hráče moc neumí. Naposled jsme se takhle trápili na podzim, kdy jsme horko těžko vyválčili 2 body.

Tentokrát zápas pro nás začal velmi dobře, když po úvodním oťukávání provedeme rychlý výpad do prořídlé obrany a na konci osy Fabio trefuje odkrytou branku. 1:0. Pak se ale naše hra zpomalí, útok se moc nenabízí, a hra je spíš na náhodu. Z toho nás může vytrhnout kombinace až do kuchyně, ale Lukáš k překvapení všech vykopává míč z brankové čáry do hřiště. Poté už celý poločas marně dobýváme pozornou obranu a brankáře soupeře, a naopak sledujeme, jak nám zejména nejlepší hráč Améb s číslem 10 zle zatápí. Leoš v naší brance se opravdu nenudí, a nakonec má za první poločas víc zákroků, než brankář soupeře.

O pauze hodnotíme průběh tak, že tím co předvádíme si koledujem o vyrovnání a tak je potřeba hodně přidat. V úvodu druhé půle se to snaží Richard trochu rozběhat a tlačit se víc do branky. Trochu mi stylem připomíná Luboška, kdy to chce urvat sám, akorát mu není přáno přesné zakončení. I tak se nám díky Bobíkovi povede zvýšit na 2:0, když se po kombinaci u levé tyče rozhodne pro zakončení a jelikož další hráč čeká volný na středu, tak brankář nechá dostatek volného místa u tyče. Soupeř hraje stále to samé. Dlouhé nakopávané míče na útočníka a pokus o rychlé zakončení. Na 3:0 zvyšuje Zachy, kterého přihrávkou nachází Bobík. Po jednom našem nepovedeném útoku se nakonec podaří soupeři dostat míč do naší branky. Ztráta balonu na soupeřově půli nastartuje hráče soupeře k rychlému brejku. Prášek se sice snaží i za cenu faulu soupeře dohnat, ale to se nedaří. Jelikož ostatní na place pouze přihlížejí, tak pro něj není problém vyzrát na Leoše. I když soupeř ještě trochu zlobí, přece jenom mu ubývají síly. To se nakonec projevuje i na skóre, když ke konci přidáváme další branky. Nejprve doráží Richard Bobíkův vybojovaný balón, a pak se dvakrát trefí nejpilnější střelec Fabio, který tak dovrší svůj hattrick na konečných 6:1. Branek mohlo padnout daleko více, ale zaplať pánbůh za tento výsledek. Příště už snad bude i Lubošek, a tak to bude pořádný fotbal a ne kopaná! (Bobík)

Sestava: Leoš - Kozelka, Jirka66, Zachy, Richard, Lukáš, Bobík, Fabio

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz