Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv sezon » 2016 Jaro

3.kolo Atomový veverky B – Medvědi B 3:0 (0:0)

publikováno 30.03.2016 (aktualizováno 18.07.2016)

Veverka skolila Medvěda

Na nedělní zápas s již naším tradičním soupeřem Atomovými Veverkami B jsme se sešli skoro v plné sestavě, chyběl pouze Richard a již tradičně Velitel (taxikaření asi dost sype tak proč se rozčilovat na fotbale).

My jsme nastoupili s pokyny dobře bránit a podnikat rychlé výpady do soupeřova pokutového území.  Míč nás ale moc neposlouchal, protože pažit byl po předchozím dešti trošku kluzký a tak si první šance zápasu vypracovával spíš soupeř než my.  Asi ve dvacáté minutě se zranila opora mužstva Kozelka, ale lidí do pole bylo dost, tak se dal stále očekávat super fotbal.  Hrálo se spíš na naší půlce a my jsme se k brance Veverek dostávali spíše náhodou. Měli jsme však jednu obrovskou šanci, kterou brankář soupeře likvidoval na poslední chvíli na brankové čáře. Do půle se už nic zajímavého nestalo a tak se končil poločas bezbrankovou remízou.

V poločase jsme si připomněli, že důležité je hlavně bránit a to další už se už podá samo.

Ovšem druhý poločas se začal vyvíjet trošku jinak, než jsme si představovali. Soupeř začal více běhat a napadat naší rozehrávku a to nám dělalo velké problémy, se kterými jsme nebyli schopni se vyrovnat. Veverky si tímto stylem hry připravovali i nějakou tu šanci, ale ani my jsme nezůstávali pozadu. Obrovskou šanci připravil Bobík pro Lukáše, která byla 1000% ovšem Lukáš ji dokázal zahodit. Pak udeřil soupeř a dostali jsme hloupý gól z autového vhazování. Nahození na branku bylo tečované a byla z toho první branka. A pak už to šlo rychle, dostali jsme ještě další dva banány a bylo po zápase. My jsme se sice snažili vytvořit nějaký tlak, ale ten byl hodně mizerný a vytěžili jsme z něho pouze jednu střelu, kterou brankář v klidu zlikvidoval. A tak zápas skončil pro nás první prohrou v sezóně. Ani navrátivší posila z JRD Kurimany nám nepomohla gólově se prosadit.

Hodnocení zápasu nezávislým pozorovatelem Kozelkou:

Na zápas se nedalo koukat a asi jsme hráli to, na co máme, ale my máme přece na víc, než na to co jsme předváděli. Možná bychom se měli soustředit více na fotbal, než na neustálé křičení kdo co zkazil. (Kozelka, prezident klubu)

Fabio (doplnené):

Súhlas s Kozelkom ohľadom pokrikov. Ešteže som "splachovací" pretože Leoš na mňa kričí už len zo zvyku. A ďalej, neviem prečo, ale bez ohľadu na vývoj stretnutia resp. výsledok je stále kritizovaný útok. Je treba hrať v kľude, nikto nie je neomylný a krikom sa nič nevyrieši. Zvýšenie hlasu je povolené iba keď chce dotyčný striedať, pretože občas lavička spí a nesleduje dianie na ihrisku.

Zostava: Leoš - Jirka66, Pixi, Kozelka, ZR, Lukáš, Lubošek, Zachy, Bobík, Fabio

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery