Úvod » Archiv sezon » 2015 Podzim

3.kolo Úžas 1. FFS vs. Medvědi B 7:0 (2:0)

publikováno 11.09.2015 (aktualizováno 30.11.2015)

Nevídaný debakl!

Těžko hledat příčiny tohoto nevídaného debaklu, ale asi to nebylo jen tím, že jsme museli opustit naši domácí Pražačku a vyrazit na Děkanku. Do sestavy se vrátil konečně Pixi, ale zato chyběli dva útočníci – Velitel a Lukáš, přičemž Velitel má pochroumaný kotníček a bude asi mimo hru delší dobu. A pro úplnost ještě dodávám, že Libor záhy po začátku druhého poločasu musel odcestovat do Reichu. Soupeři byli od začátku lepší, tlačili, měli nebezpečné střely, ale zhruba prvních 20 minut jsme drželi vyrovnaný stav a i my jsme několikrát zaměstnali gólmana Úžasu. Pak ale přišel náš rohový kop, ze kterého jsme vyslali soupeře do brejku a už jsme prohrávali. Exekutor rohu má štěstí, že si nepamatuji kdo to rozehrával, neboť bych ho zde na tomto místě ztrhal do bezvědomí!*** Druhý gól jsem neviděl, protože jsem zrovna odešel hledat míč zakopnutý na vedlejší minigolf, jen jsem postřehl jak jeden z útočníků dává z úhlu do poloodkryté branky, takže šlo zřejmě nějaké přečíslení.

Prohrávat o půli 0:2 není ještě taková tragédie, takže jsme samozřejmě měli plány, jak začneme postupně otevírat hru a minimálně vyrovnáme :-)  Jenže ve 2.poločase už nás Úžas nepustil skoro k ničemu a plynule zvyšoval skóre a je třeba říci, že nejméně na tři góly jsme mu opět namazali sami. Nejkomičtější situace byla při šestém gólu, když soupeři ztratili na hranici našeho vápna míč a Fabio s Kozelkou vyrazili do brejku. Nějak se ale nedohodli, kdo bude hrát balon, a tak ho tam zapomněli a pádili vpřed bez něj a soupeř, který ho předtím odevzdal, měl najednou míč zpátky na kopačkách, a tak nelenil a prostřelil nic nechápajícího Leoše. Na to už se asi nemohl dívat ani Lubošek, a tak se vzápětí zřejmě rozhodl, že vytvoří přečíslení tím, ze si jako poslední obejde útočníka soupeře. Ten mu ale balon sebral a pečetil na konečných 7:0 pro Úžas. Budiž, možná to bylo s faulem od útočníka, každopádně další darovaný gól. Takže zde by se asi dala najít příčina toho vysokého skóre. A když k tomu přidáme to, že směrem dopředu jsme byli zcela jaloví, vychází nám nakonec i ta nula. Za celý 2.poločas si vlastně vzpomínám na jedinou naši šanci, kdy Dědek skvělou, nebál bych se říci geniální kolmicí našel ve vápně zcela zapomenutého Práška, i když byla to šance – nešance, Prášek musel převzít přihrávku zády k brance, neměl podporu nikoho dalšího a brankář byl okamžitě u něj. Pokusil se tedy tak nějak tečovat míč patičkou, bohužel tuto disciplínu u nás ovládá pouze Velitel :-)

Takže shrnuto – prohra zasloužená, za její výši jsme si mohli sami a příště budeme muset pořádně přidat, protože výsledky se samy od sebe nedostaví! (ZR)

*** Ten roh som zahrával ja. Samozrejme, že som ho nechcel kopnúť na polovicu ihriska čo ale nepochopil ani Leoš a hneď si musel na mne cez prestávku verbálne uľaviť. Každý robí chyby ale asi som z mančaftu jediný, kto to chápe a nikoho som ešte nikdy nedokázal "seřvat" pretože nikto nie je na place s tým, že úmyselne robí chyby (H)  (Fabio)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz