Úvod » Archiv sezon » 2015 Jaro

6.kolo Medvědi B – Rychlí banáni 4:1 (3:0)

publikováno 05.04.2015 (aktualizováno 15.06.2015)

Další body

V neděli jsme se sešli opět k dalšímu zápasu se soupeřem, který byl tabulkově za námi a tak to mělo vypadat na lehčí zápas. Počasí nám tentokrát přálo, bylo krásné slunné odpoledne. Už při sledování přihlašování to od začátku vypadalo na plný stav, kdy se omluvil pouze Leoš, který má zraněné koleno a Velitel, který prostě nepřišel.

Naším soupeřem byli nám dobře známý Rychlí Banáni, se kterými jsme neměli moc dobrou bilanci. Chvíli to vypadalo, že jich bude málo, ale pak i soupeř se dal dohromady a tak jsme mohli začít hrát.

Do soupeře jsme se zakousli hned od začátku a snažili jsme co nejdříve vsítit nějaký ten uklidňující gól. Zdálo se, že by nám mohl styl soupeře vyhovovat, neboť moc neběhá a to je přesně to co potřebujeme. My si vytváříme docela pěkné šance, ale zatím se nám nedaří překonat brankáře, zvláště Lubošek trefuje stále brankáře nebo soupeře před brankou. Naše spolupráce obrany s útokem však zase vázne, neboť se útočníci málo nabízejí. Jsme to, ale my kdo jdeme do vedení a první skóruje Pali a jsme hned trošku klidnější. Soupeř se do šancí zatím moc nedostává a Zé Roberto má vše pod kontrolou i když po sobotní pitce s Doktorem nepůsobí zrovna jistým dojmem. Několik šancí ještě neproměňujeme, vynikají v tom Lubošek, Kozelka, Pali atd. Naší střeleckou nemohoucnost protrhává Libor a náš náskok narůstá na dva góly. Soupeř sice trošku kouše, ale nic z toho není. Těsně před koncem prvního poločasu se trefuje Bobík a tím ukončuje první půlku zápasu.

V poločase si řekneme, že je to soupeř přesně pro nás a v klidu si zahrajme a přidáme nějakou tu branku.

Druhý poločas začal v naší režii a hned na začátku vstřelil Lukáš náš čtvrtý gól. To nás totálně ukolébalo a začali jsme hrát pěknou tužku. Přestali jsme si už úplně přihrávat, běhat a soupeře jsme parádně pustili do hry. Ten však z naší nemohoucnosti vytěžil naštěstí pouze jeden gól. My jsme si sice připravili několik tutových šancí, ale ty zůstaly neproměněny. Prostě nám druhý poločas vůbec nevyšel a musím do budoucna, když vedeme tak hrát pořád stejně. Proti lepším soupeřům by se nám to nemuselo vyplatit vypouštět druhé poločasy. No vzhůru k dalším výhrám, už příště to bude důležitý zápas. (Kozelka)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz