Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Napsali o nás

ONBLACK (príprava Jaro 2013)

publikováno 07.09.2013 (aktualizováno 25.08.2021)

Marný boj s Medvědem

Řádění Luboška s Bobíkem odnesli černí. V přípravě na Jaro 13' podlehli Medvědům.

Fotbalisté ONBLACKu ztráceli po 20 minutách již tři branky na nastartovaného soupeře. Po dvou trefách Luboška a gólu Bobíka to vypadalo zle nedobře. Ve druhé půli se černí zvedli, ale ani enormní snaha nepřetlačila zkušené Medvědy.

ONBLACK 3 : 5 Medvědi "B"
14:00 Podvinný mlýn
Branky: Zdeněk, Adam F., Dave - Lubošek 2x, Bobík 2x, Pixi
ONB: Adam - Mac, Filda, Dave, Adam F., Zdeněk - Machi, Kobli
MED: Ze Roberto, Jirka66, Lubošek, Bobík, Fabio, Ivan, Čolek, Kozelka, Pixi

Nefotbalová zima lezla všem přítomným nedělního duelu i pod nutné termoprádlo. I tak si ale pár odvážných fanoušků nenechalo ujít první přátelské utkání roku 2013. V něm černí vyzvali spřátelený klub Medvědů "B", za které v současné době hraje i ex-onblackský Fík. Ačkoliv si kluby udržují přehled o vzájemných výsledcích v zápasech mistrovské soutěže, v přímém souboji je bylo možné vidět poprvé až na Podvinném mlýně.

Vzájemné hecování se ztratilo v soustředěném rozcvičení a krátce po 14 hodině se ozvala imaginární píšťalka a zápas byl zahájen. Po vzájemném oťukávání se jako první dostali ke slovu Medvědi. Jejich rychlý průnik ale zastavil na brankové čáře Adam. O chvíli později se soupeř mohl radovat. Lubošek si pohrál s obranou ONBLACKu a poslal svůj tým do vedení. Do útoku se následně pustil Koblížek, ale jeho pokusy skončili na rohu po bloku obrany. Po klidné části zápasu vhazoval Mac na svojí polovině aut směrem k Adamovi. Tomu ale v šestnátce balón odskočil a napadající Bobík už měl snadnou úlohu. Chvíli na to přidal svou druhou trefu v zápase Lubošek, který se tvrdou střelou trefil přímo pod břevno. Jiskřičku naděje vykřesal před koncem první půle sváteční střelec Zdeněk, který se nejlépe zorientoval před Fíkem a z bezprostřední blízkosti ho překonal. K lajnám tedy soupeři odcházeli s dobrým dvougólovým náskokem.

Po přestávce začal ONBLACK aktivně. Vysoké napadání vyústilo ve skrumáž před brankou Medvědů, kde se silou k zakončení protlačil Adam F. a vstřelil druhý gól černých. Tlak nepolevoval a zakrátko bylo vyrovnáno. K míči se dostal Dave a z rychlého brejku vyrovnal přesnou střelou k tyči. ONBLACK ale nebyl zpátky ve hře dlouho. Za Medvědy se opět prosadil Bobík a manko bylo znovu na světě. Černí nehráli špatně, dostávali se k zakončením. Obranný val v podobě urostého chundelatého medvěda (toto označení je čistě fantaskní a nevyjadřuje se k žádnému hráči, či jinému objektu na hřišti) byl pevný a pokusy zblokoval. V opačném případě domácím radost kazil připravený Fík. V závěrečném pokusu o zteč ONBLACK selhal a ještě inkasoval pátou branku. Ivan s Pixim si před Adamem zahráli bago a druhý jmenovaný definitivně rozhodl o výsledku.

Mlýn tedy ovládli Medvědi 5 : 3 a v sérii přátelských zápasů se ujali vedení 1 : 0.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery